OBAVIJESTI

OBAVIJEST

Poštovani, na javno savjetovanje je pušten prijedlog Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Otoka. Molimo sve građane da spomenutu Odluku pročitaju, odnosno razmotre, te ukoliko imaju prijedlog ili primjedbu, istu upute Gradu Otoku. Prijedlog Odluke kao i obrasce za podnešenje prijedloga, odnosno primjedbi, možete pronaći na slijedećem linku:

Savjetovanje s javnošću Nacrt prijedloga Odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada na području Grada Otoka

OBAVIJEST

Na dane 25.12.2017. i 26.12.2017., neće se vršiti odvoz komunalnog otpada. Odvoz za dotične dane vršit će se dana 23.12.2017., u dvije smjene.
Dana 1.1.2018. neće se vršiti odvoz komunalnog otpada. Odvoz za dotični dan vršit će se 2.1.2018., u poslijepodnevnim satima.

Hvala na razumijevanju!

O B A V I J E S T

Ovim putem Vas obavještavamo kako ćemo od 18.12.2017. do 22.12.2017. dijeliti vreće za plastiku i staklo.
Stoga Vas molimo da u svakom slučaju i bez obzira na popunjenost kante za komunalni otpad (zelena kanta), istu svakako iznesete van za odvoz, kako bi Vas mogli registrirati kao korisnika i ostaviti Vam vreće za plastiku i staklo za 2018. godinu. (12 kom za plastiku, 6 kom za staklo).
U suprotnom, sami morate doći po vreće u upravu poduzeća.

Za sve nejasnoće i upite, obratite se na broj 032/395-358 ili osobnim dolaskom u upravu.

 

OBAVIJEST O ODLAGANJU ANIMALNOG OTPADA

Na reciklažnom dvorištu u Otoku biti će postavljen spremnik za animalni (životinjski) otpad. Spremnik će biti postavljen za vrijeme svinjokolja, odnosno do početka mjeseca veljače, a otpad će se bez naknade moći donijeti od ponedjeljka do petka, od 7:00 do 15:00 h.
Napomena: Animalni otpad ne smije se odlagati u zelenu posudu iz kućanstava.

OBAVIJEST

Dana 1.11.2017. (srijeda), na praznik Svih Svetih, neće se vršiti odvoz komunalnog otpada. Odvoz za dotični dan vršit će se dana 2.11.2017. (četvrtak).

Hvala na razumijevanju!

OBAVIJEST

Dana 15.8.2017. (utorak), na praznik Velike Gospe, neće se vršiti odvoz komunalnog otpada. Odvoz za dotični dan vršit će se dana 16.8.2017. (srijeda).

Hvala na razumijevanju!

OBAVIJEST

Dana 15.6.2017. (četvrtak), na praznik “Tijelova”, neće se vršiti odvoz komunalnog otpada. Odvoz za dotični dan vršit će se dana 16.6.2017. (petak).
Dana 22.6.2017. (četvrtak), na praznik “Dana antifašističke borbe”, neće se vršiti odvoz komunalnog otpada. Odvoz za dotični dan vršit će se dana 23.6.2017. (petak).

Hvala na razumijevanju!

Vranjevo_-_letak_Page_1 Vranjevo_-_letak_Page_2

OBAVIJEST

Dana 6.1.2017. (petak), na praznik sv. Tri Kralja, neće se vršiti odvoz papirnatog otpada. Odvoz za dotični dan vršit će se dana 13.1.2017. (petak).
Hvala na razumijevanju!

OBAVIJEST O ODLAGANJU ANIMALNOG OTPADA

Od 8.11.2016. na reciklažnom dvorištu u Otoku biti će postavljen spremnik za animalni (životinjski) otpad. Spremnik će biti postavljen za vrijeme svinjokolja ili do početka mjeseca veljače, a otpad će se bez naknade moći donijeti od ponedjeljka do petka, od 7:00 do 15:00 h.
Napomena: Animalni otpad ne smije se odlagati u zelenu posudu iz kućanstava.

OBAVIJEST O PROMJENI RASPOREDA ODVOZA PAPIRNATOG OTPADA

Cijenjeni sugrađani,

kao što znate, u drugoj smo godini odvojenog skupljanja otpada, te smo iznimno zadovoljni Vašom dosadašnjom suradnjom i predanošću kojom pomažete učiniti okoliš i naš grad ugodnijim mjestom za život.

Ovom prilikom obavještavamo Vas kako dolazi do promjene rasporeda u odvozu papirnatog otpada,
koji će se odvijati po slijedećem rasporedu:

– prvi petak u mjesecu vršiti će se odvoz papirnatog otpada u mjestu Komletinci

– treći petak u mjesecu vršiti će se odvoz papirnatog otpada u gradu Otok

Ukoliko prvi petak u mjesecu bude neradni dan, odnosno blagdan, odvoz za mjesto Komletinci vršiti će se drugi petak u mjesecu.
Ukoliko treći petak u mjesecu bude neradni dan, odnosno blagdan, odvoz za grad Otok vršiti će se četvrti petak u mjesecu.

Napomena:

U papir se ubrajaju: novine, časopisi, knjige, bilježnice, kartoni i uredski papir.

U papir se ne ubrajaju: fotografije, plastificirani, zauljeni ili metalizirani papir, upotrebljene maramice, pelene, tetrapack i slično.

Za sva dodatne informacije možete se obratiti upravi komunalnog poduzeća Vranjevo d.o.o. Dolaskom na adresu V. Nazora 1/I, 32 252 Otok ili telefonski na broj 032/395-358, svakim radnim danom, od 7:00 – 15:00 h.

Hvala Vam na dosadašnjem trudu pri razdvajanju otpada i za sve dodatne upite stojimo Vam na raspolaganju.

Srdačan pozdrav,

Vranjevo d.o.o

 

OBAVIJEST O GOSPODARENJU GLOMAZNIM OTPADOM

Zakon o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13) zabranjuje odlaganje krupnog (glomaznog) otpada na javnim površinama. Stranka je dužna krupni otpad radnim danima od 7:00 do 15:00 h otpremiti u dvorište komunalnog poduzeća Vranjevo d.o.o. na industrijskoj zoni u Otoku gdje se nalazi odgovarajući spremnik za dotični otpad ili uputiti zahtjev poduzeću za odvoz krupnog otpada te će isti biti odvežen uz naknadu prijevoza.